Dagtrips

De VVV Leiestreek neemt deel aan bovenstaande infodag. De beurs is open van 10 tot 16u. Meer dan 90 standhouders staan er klaar met tips een aanbod voor je volgende trip. Welkom!!

Op deze site vind je een overzicht van wat er in de Oost-Vlaamse Leiestreek te beleven valt. Alle combinaties zijn mogelijk. Het programma wordt à la carte, naar je uitdrukkelijke wensen, opgemaakt.

 

Dagtrips groepsuitstappen 2018 versie 2

Deinze-staand

Wens je een gids voor een ganse dag of voor een bepaalde activiteit, dan betaal je naargelang het bezoek tussen € 55 en € 80 voor maximum 2 uur.

Ben je met maximum 6 personen? Een greeter zal je met genoegen mee op sleeptouw nemen. Greeters zijn enthousiaste inwoners van de regio die op vrijwillige basis kleine groepjes toeristen (maximum 6) rondleiden in hun stad, dorp of streek. De Greeters zijn echte ambassadeurs die vanuit hun eigen ervaringen, kennis en passies vertellen en gratis bezoekers rondleiden.

Bij de reservatie van een programma sturen we je de bevestigingsformulier van de gekozen dagindeling. Je geeft ons je goedkeuring. Tien dagen vóór je bezoek, meld je ons het juiste aantal deelnemers.