Dagtrips

Welkom!!

Op deze site vind je een overzicht van wat er in de Oost-Vlaamse Leiestreek te beleven valt. Alle combinaties zijn mogelijk. Het programma wordt à la carte, naar je uitdrukkelijke wensen, opgemaakt.

Groepsuitstappen 2021-2022

De infobrochure voor de Oost-Vlaamse Leiestreek als het over Zulte, Deinze en Sint-Martens-Latem gaat. Met deze brochure helpen we groepen op weg naar een mooie uitstap in de streek. Met tips over bezienswaardigheden tot restaurants…

Wens je een gids voor een ganse dag of voor een bepaalde activiteit, dan betaal je naargelang het bezoek tussen € 55 en € 80 voor maximum 2 uur.

Ben je met maximum 6 personen? Een greeter zal je met genoegen mee op sleeptouw nemen. Greeters zijn enthousiaste inwoners van de regio die op vrijwillige basis kleine groepjes toeristen (maximum 6) rondleiden in hun stad, dorp of streek. De Greeters zijn echte ambassadeurs die vanuit hun eigen ervaringen, kennis en passies vertellen en gratis bezoekers rondleiden.

Bij de reservatie van een programma sturen we je de bevestigingsformulier van de gekozen dagindeling. Je geeft ons je goedkeuring. Tien dagen vóór je bezoek, meld je ons het juiste aantal deelnemers.