Fotowandelzoektocht 2020

! Opgelet: deze wedstrijd is reeds afgelopen. Volgend zomer is er opnieuw een wandelzoektocht! 

Deze vierde editie van de wandelzoektocht in Deinze is geïnspireerd op de “101 Leiespots”. De Brochure “Beleef meer. Ontdek 101 Leiespots”, die je in het kantoor van VVV Leiestreek (Brielstraat 2, 9800 Deinze) gratis kan ophalen, wijst je de weg langs trendy pop-upshops, conceptstores vol design-hebbedingen, hippe koffiebars, gezellige cadeauboetieks, leuke brunchbars, enz.

Tijdens de fotowandelzoektocht probeer je een aantal foto’s terug te vinden langsheen een parcours met telkens een bijbehorende vraag die je dient op te lossen. De zoektocht start en eindigt op de parking achter DC Leiespiegel in Deinze (Brielstraat 2). De wandeling leidt je door het centrum van Deinze over een afstand van +-5 km. Per deelnemer wordt één antwoordformulier aanvaard dat je ingevuld indient in het kantoor van VVV Leiestreek. Na afloop van de zoektocht wordt een prijsuitreiking georganiseerd.

Veel succes!

Donwload PDF of haal de zoektochtformulier op in het kantoor van VVV Leiestreek, Brielstraat 2, 9800 Deinze.

! Opgelet: wijziging route van het origineel wegens wegenwerken in de Tweebruggenlaan. Aan het kanaal: ga 50 m naar rechts en keer dan om. Neem opnieuw de Krommebrug tot aan het rondpunt.