Groepsuitstappen

groepsbrochure 2024

Ben je organisator van daguitstappen voor een vereniging?
Of wil je graag met je familie of een groep vrienden de mooie Leiestreek ontdekken?

Klik hier voor de brochure groepsuitstappen editie 2024

Dan raak je zeker geïnspireerd door de gloednieuwe brochure groepsuitstappen samengesteld door VVV Leiestreek, de toeristische vereniging met werkingsgebied in Deinze en Zulte.

Naast een handig overzicht van de bezienswaardigheden, monumenten, musea en restaurants voor groepen bevat de brochure ook een aantal nieuwigheden. Zo werden naast de restaurants ook de logies voor een totaalplaatje opgenomen. Een compacte pocket met werkelijk alles wat een toeristenhartje verlangt.

Via de ‘verrassende dagtrips’ zoals ‘Cruisen langs en op de Leie’, ‘Kunst langs de Leie’, ‘Bier & Plezier’, ‘Loeren bij de boeren’, … doe je inspiratie op om je daguitstap te organiseren.

Wie het graag actief heeft vind onder het item ‘verrassend actief’ meer info over activiteiten op het land, het water en in de lucht. Zo vind je mooie wandelroutes en informatie over de huur van elektrische sloepen, kajaks, sups, rafts en huifkartochten. Of wil je liever zelf de creatieve toer op gaan? Geen nood, er is ook een aanbod van leuke workshops en teambuildingactiviteiten. In de rubriek ‘verrassend bedrijvig’ verneem je bij welke lokale producenten je  een unieke kijk achter de schermen kan nemen met een groep.

Praktische informatie
De brochure is modulair opgesteld. Verschillende combinaties zijn mogelijk. Het programma
wordt à la carte opgemaakt volgens je wensen. Je kan ook kiezen voor een volledig door
VVV Leiestreek uitgewerkt programma.
Wens je een gids voor een ganse dag of voor een bepaalde activiteit, dan betaal je naargelang het bezoek tussen € 65 en € 85 voor 2 uur.

Bij de reservatie van een programma sturen we je de bevestigingsformulier van de gekozen dagindeling. Je geeft ons je goedkeuring. Tien dagen vóór je bezoek, meld je ons het juiste aantal deelnemers.