De Greeters

Ontmoet de Greeters uit de Leiestreek

Michel Ceriez (Afsnee, Gent)
MichelCeriezMichel is gepassioneerd door de schoonheid van de Oost-Vlaamse Leiestreek. Hij neemt je graag mee voor een fietstocht langs de Leie van Portus Ganda in Gent tot de prachtige natuur van de Assels in Afsnee en Drongen. Hij is perfect tweetalig en ontvangt Franse bezoekers met veel plezier in onze regio.

Talen: NL – FR – ENG – DU

 

André Claeys (Vinkt, Deinze)
AndreClaeysSamen met zijn partner Annie baat André een B&B uit in het dorpje Vinkt bij Deinze. Het kleine dorpje heeft een grote geschiedenis. André neemt je mee voor een wandeling door het dorp en vertelt je de verhalen die niet mogen vergeten worden.

Talen: NL

 

John De Vlieger (Deinze)
JohnDeVliegerJohn is een bekend figuur in Deinze en omstreken en merkwaardig genoeg kent hij er ook bijna iedereen! Het is de geknipte man om je op sleeptouw te nemen langs Astene Sas, de Leie, recreatiedomein de Brielmeersen of Kasteel Ooidonk.

Talen: NL – FR – DU

 

Annie Dreesen (Vinkt, Deinze)
AnnieDreesenAnnie woont als geboren Limburgse al meer dan 25 jaar in het pittoreske dorpje Vinkt. Ze baat er samen met haar partner André een B&B uit. Ze kan je heel wat persoonlijke verhalen vertellen van het leven en de geschiedenis in en rond Vinkt. Laat je verrassen!

Talen: NL – FR – ENG – DU

 

Daniël Eggermont (Sint-Martens-Latem)
DaniëlEggermontDaniël is een trotse Latemnaar. Men komt van ver om de meanders van de Leie in Sint-Martens-Latem te bewonderen. Daniël wandelt of fietst met je door de gemeente en vertelt je de geschiedenis van de Oost-Vlaamse Leiestreek. In geen tijd neem je zijn enthousiasme over!

Talen: NL – FR – ENG

 

Lieven Godderis (Deinze)
LievenGodderisWanneer Lieven over de pracht van de natuur, de minder bekende wandelpaden en de stille plekjes van Deinze vertelt dan krijg je onmiddellijk zin om ze mee te gaan ontdekken. Ga met hem op stap en ontdek leuke plekjes om te picknicken, paard te rijden of met de kinderen op stap te gaan.

Talen: NL – FR – ENG

 

Marianne Lyssens (Meigem, Deinze)
MarianneLyssensMarianne houdt van de natuur en de rustige omgeving van Meigem bij Deinze. Ze is een bezige bij op creatief vlak en zet zich vrijwillig in voor heel wat organisaties. Ze neemt je graag mee op de fiets voor een tochtje in en rond Deinze!

Talen: NL – FR – ENG – DU – SP