‘MDD’ Museum Dhondt-Dhaenens

MDD vernieuwt en krijgt een opknapbeurt vanaf december 2020. Het doel is een toekomstbestendig en duurzaam gebouw dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. Voorziene heropening is gepland in het najaar van 2021. Blijf op de hoogte van de komende online en off-site projecten via hun website, Instagram en Facebook.

De kantoren zijn tijdelijk verhuisd naar Platform 6a, Tiegemstraat 6B – 8553 Otegem

DDmuseumdhondt-dhaenens-OK

Museum Dhont-Dhaenens

Het Museum Dhondt-Dhaenens biedt een culturele mozaïekbeleving in de landelijke luwte rond Gent. Als museum ontsluit ze belangrijke moderne en hedendaagse privéverzamelingen met een maatschappelijke relevantie. Als hedendaags kunstencentrum speelt ze een actieve rol in het internationale kunstgebeuren.

In het najaar van 2015 startte het museum een residentieprogramma in de Woning Van Wassenhove. Sinds 2018 biedt ook The Wunderkammer Residence ruimte voor artists in residence.

De residenties vormen een belangrijke reflectieve en creatieve meander van het museum. Het contact met kunstenaars en onderzoekers staat voorop om zo de Leiestreek als een historisch belangrijke inspiratieplek te heractiveren.

Telefoon +32 (0)9 330 17 30
E-mail info@museumdd.be
Website www.museumdd.be
Adres Museumlaan 14, 9831 Deurle
Openingsuren
  • Woensdag – zondag: 10–17 uur
  • Gesloten op maandag en dinsdag, 1 januari, 24, 25 en 31 december en tijdens de opbouw en afbraak van tentoonstellingen

Museum Dhont-Dhaenens